Barselona’da Konaklama – Oteller

 
 
 

BARSELONA’DA KONAKLAMA

 
 

Kent coğrafik (District) olarak 10 farklı bölgede incelenebilir..Her bölge kendine has özellikleri taşır. Gezi bölgesi olarak zengindir ama otel konumu ile ayni zenginliği paylaşamaz.Şehir merkezine uzaktır ama, metro gibi ulaşım imkanları ile sizi kısa sürede gidilecek yere yakın kılabilir..Yıldızdan çok, Barselona’da otelin konumuna ve ulaşım imkanına bakın.Kent gezi açısından o kadar da büyük bir şehir değildir!.

map-of-barcelona-districts

Barselona’da “Barcelona Bus Turistic-Hop On Hop Off” gezi otobüs kenti neredeyse turistik amaçlı tümü ile dolaşarak gezdirecektir.Sık aralıkla gelen bu otobüslerin duraklarına yakın bir uygun otelin seçimi en iyi seçenek olacaktır.

Bu otobüs hattının 3 farklı gezi rotasını aşağıda bulacaksınız..Haritayı inceleyin!

+ + HopOnHopOff – Gezi Güzergahı (Barselona)- Harita  

Bu ön bilgi ile konaklama alanınızı belirleyin…
 
 

Aşağıdaki, Otel arama Logosuna (HotelsCombined) tıklayarak uygun seçenek ile dünyada tüm otellere bakınız..

Otel Ara

hotelscombinedlogo
 
+ Ayrıca Bu adresten  Barselona otellerine bakın..
 
Yine ;

5* oteller buradan

4* otellere buradan

3* otellere buradan

2* otellere buradan

diğer otellere buradan  ulaşın..
 
 

*** Otel yerine ev kiralayın ( AirBnb )( Ben bu şekilde konakladım.. Daha rahat ve bütçenize göre..)

 

** Bir başka ev kiralama adresiApartime

 
 

İnternetten önerilenler (kaynak – öneri : gezipgordum.com)(2016)..

  • Abba Hotel Balmoral 4★ – web

Otel, Barselona şehir merkezine Avinguda Diagonal bölgesinden sadece 5 dakika yürüme mesafesinde olup sauna ve ücretsiz kablosuz internet fırsatı da sunmaktadır. Tesis, bir çok atıştırmalık restoranların arasında yer almakta olup, Diagonal Metro Station durağından yürüyerek on dakika uzaklıktadır.Booking’te 8,2/10 değer alan bir otelmiş! Rezervasyonunuzu buradan yapın..

  • Andante Hotel 3★: (60-120€ arası, Kahvaltı 12€)

Bu otel, La Rambla Caddesi’ne ve Drassanes Metro İstasyonu’na sadece 350 metre, Plaza Reial’a ise yaklaşık 470 metre uzaklıkta yer alıyor.

  • Room Mate Pau 3★:(100-135€ arası, Kahvaltı 8,95€)

Otel, Katalonya Metro and FGC Tren İstasyonu’na 250 metre, Barceloneta ve plajından 2 durak sonraki Urquinaona metro istasyonuna 150 metre, şehrin simgelerinden olan Katalonya Meydanı’na ise yalnızca 50 metre uzaklıkta.

  • Barcelona Princess 4★: (60-140€ arası, Kahvaltı 19€)

Maresme Forum Metro İstasyonu otele 100 metre mesafede bulunuyor. Las Ramblas‘a ve Plaça de Catalunya’ya metroyla 15 dakikada ulaşmak mümkün.

  • Eurostars Cristal Palace 4★: (60-160€ arası, Kahvaltı 8,80€)

Passeig de Gracia Bulvarı’nın hemen çıkışında yer alan bu otel, La Rambla ve Plaça Catalunya’ya sadece 5 dakikalık yürüme mesafesinde.

  • Pullman Barcelona Skipper 5★: ( 150-230€ arası, Kahvaltı 28€)

Barselona’da nerede kalınır yazısını hazırlarken lüks otellere de yer vermek istedim. Bu da o otellerden bir tanesi. Olimpiyat Limanı’nın yanında, Ciutadella Parkı’nın ve Barselona Hayvanat Bahçesi’nin yakınlarında bulunan bu otel, plaja yalnızca 100 metre uzaklıkta. Ayrıca tesisten Ciutadella Vila Olimpica Metro İstasyonu’na yürüyerek 5 dakikada ulaşılabilirsiniz.

  • Cuatro Naciones 2★: (65-110€ arası, Kahvaltı ücretsiz)

Gotik Mahalle’ye 5 dakikalık, Barselona Katedrali’ne 10 dakikalık yürüme mesafesinde olan otel; Drassanes Metro İstasyonu’na 200 metre, şehrin eski limanına ise yalnızca 400 metre uzaklıkta.

  • Hotel Palace GL 5★: (260-330€ arası, Kahvaltı 28€)

Hotel Palace GL, Gaudi’nin Casa Batllo ve La Pedrera yapılarına yürüyerek yaklaşık 15 dakikalık uzaklıkta yer alıyor. Tesisten Urquinaona Metro İstasyonu’na ve Passeig de Gracia Metro ve Tren İstasyonu’na ise yürüyerek 5 dakikadan da kısa süren bir sürede ulaşmanız mümkün.

  • Hostal Benidorm 2★: (100-195€ arası, Kahvaltı 10€)

Şehrin meşhur Las Ramblas Caddesi‘nde yer alan otel, tarihi Gotik Bölge’nin hemen dışında bulunmaktadır. Bu konaklama tesisi; Liceu Metro İstasyonu’na 200 metre, Palau Güell’e 100 metre ve Boqueria Pazarı’na 400 metre uzaklıktadır. Barselona’da nerede kalınır diye düşünürken bir yandan da ekonomik tesis arayanlar için güzel bir seçenek.

  • Hotel Auto Hogar 2★: (50-95€ arası)

Hotel Auto Hogar, Parallel Bulvarı üzerinde, Parallel Metro İstasyonu’nun karşısında yer alıyor. Otelden yürüyerek; Ramblas‘a 10 dakikada, Montjuic tepesine ise sadece 15 dakikada ulaşabilirsiniz.

  • Hotel Lleó 3★: (80-120€ arası, Kahvaltı 13€)

En yakın metro istasyonu 100 metre uzağında olan bu otelden Gaudi’nin eserleri olan Casa Batllo‘ya ve Sagrada Familia gibi önemli turistik mekanlara 10 dakika içinde gitmek mümkün.

  • Hotel Condal 2★: (35-130€ arası)

Hotel Condal, Las Ramblas‘a ve Liceu Metro İstasyonu’na 50 metre mesafede yer alıyor. MACBA Müzesi ve Barselona Katedrali ise otelden yürüyerek 10 dakika sürmekte.

  • Catalonia Plaza Catalunya 4★: (100-200€ arası, Kahvaltı 19€)

Otel, Barri Gotik Bölgesi’ne ve fevkalade güzellikteki modernist oditoryumu Palau de la Musica Catalana‘ya sadece 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır.

  • Catalonia Ramblas 4★: ( 120-220€ arası, Kahvaltı 19€)

Universitat ve Catalunya Metro İstasyonlarına 200 metre uzaklıkta yer alan bu otelden Plaza Catalunya‘ya ise yürüyerek en fazla 2 dakika içinde ulaşmak mümkün.

  • Royal Passeig de Gracia 4★: (120-220€ arası, Kahvaltı 18€)

Tesis, Diagonal ve La Pedrera Metro İstasyonu’na yalnızca 50 metre uzaklıktadır. Plaça de Catalunya ve La Rambla ise Dioganal İstasyonu’ndan 2 durak ileridedir.

  • Royal Ramblas 4★: (125-175€ arası, Kahvaltı 15€)

Otel, Gotik Bölge’ye kısa bir yürüme mesafesinde, şehirdeki meşhur Las Ramblas’ta yer almaktadır. Birçok kafenin ve tasarım mağazasının yer aldığı Passeig de Gracia ise otele 5 dakikalık yürüme mesafesindedir.

 

++ Apart daire için  – buradan

 

+++ Barselona Hostel olarak ; Bu 3 hostel adı sıklıkla geçmekte..Ne kadar güvenilir?…

 
 
 

Barselona – Ana Sayfa

 
 
 
 


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir